Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Καμμια εκπληξη δεν μας προξενησε η νικη της Λεβαντε.Σας τα ειχαμε πει.Οταν μια ομαδα παιζει Τεταρτη-Κυριακη με Ρεαλ και Μπαρτσελονες και ενδιαμεσα βαραει μια Ατλετικο και ολιγον απο τοπικα ντερμπι με την Βαλενθια,τοτε ΑΝΕΤΑ μπορει να αντιμετωπισει στην εδρα της τον πρωταθλητη (ο Θεος να τον κανει!) Ελλαδας.

Ο Ολυμπιακος πασχει απο το κομπλεξ της μικρομεγαλης ομαδας.Στην καημενη Ελλαδιτσα παστελωνει κατι Πανθρακικους και Πλατανιαδες (και αυτο με δυσκολια,ε?) και νομιζει οτι εχει ομαδα.Και κυνηγαει και δηθεν και κατι ρεκορ αηττητα,που του τα εσπασε ο Δημουτσος!Το κακο ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις οι προσγειωσεις ειναι ανωμαλες!Αλλα εχθες ο Ολυμπιακος δοκιμασε και το φαρμακο του και ηταν δηλητηριο σκετο.Ενας Γερμανος διαιτητης τον περασε στεγνο καθαρισμα και ετσι ο μεγαλος Ολυμπιακος,αισθανθηκε για λιγο Λεβαδειακος,το πως ειναι δηλαδη ΝΑ ΜΗΝ σε αφηνουν να παιξεις! Και το χειροτερο...Χειρουργειο τον περασε η μικρουλα Λεβαντε,οχι καμμια Ρεαλ στο Μπερναμπεου.Αλλα και για τα μετρα του,η Λεβαντε πολυ του πεφτει!

Οχι πως αν δεν ηταν ο διαιτητης,θα αλλαζε κατι...μονο το σκορ.Ισως ηταν 2-0,ισως 2-1.Δεν θα κερδιζε ομως με αυτους τους παλιατσους που φορουν την φανελα του και δεν ξερουν τι ζητανε μεσα στις 4 γραμμες.Θα ελεγα οτι και ο Μιτσελ απογοητευσε,αλλα οταν βγαινει ο Κοντρερας και λεει : "Μας ειπε ο προπονητης 10 πραγματα και δεν καναμε ΚΑΝΕΝΑ!"...τι πρεπει να κρινω,τα οσα δεν κανανε? Και γιατι κυριε Κοντρερας δεν κανατε αυτα που σας ειπε? Ξερετε καλυτερα? Το ειδαμε και αυτο...

Το υλικο του Ολυμπιακου ειναι λιγο!Αρκετο για να παρεις διπλο στην Κερκυρα,αντε και τον Παναθηναικο στο Καραισκακη. Ο φανφαρονος Τζιμπουρ ζητουσε 2 εκατομμυρια,το μονο που καταφερε ειναι να παρακαλαει να μεινει και να κλεβει την θεση του Μητρογλου.Α ναι! Και να παστελωνει στην Ελλαδα τις Βεροιες και τους ΟΦΗδες και στο τελος θα παρει και το χρυσο παπουτσι αναμεσα στα αλλα δεινα στραικερ της Σουπερλιγκα , τον Τοτσε,τον Πετρογκολ και τον Κλαους!Και οι 4 μαζι κανουν το ενα παπουτσι του Μητρογλου,λεω εγω!

Ο Μασαντο χτυπημενος απο οξεια Αλαφουζιτις,εστειλε τουιτ εχθες βραδυ οτι αν νομιζουν οι Ισπανοι οτι περασανε ειναι γελασμενοι!Δεν μπορουμε να τον κρινουμε ως ποδοσφαιριστη,γιατι εδω και 6 μηνες μπαλα ΔΕΝ επαιξε! Ο Χολεβας νομιζε οτι θα τον πλαγιοκοπει κανενας Περογαμβρακης και μπηκε με αερα,ενω ο Αμπντουν ειχε παραισθησεις οτι ειναι ο Κροιφ και προσπαθουσε να περασει 6 παικτες μαζι!Μας χαιρετησε ομως νωρις...

Και σε ερωτω κυριε Μαρινακη,που η τσεπη θα σκιστει απο το πατσιασμα,προς τι να βλεπουμε αυτον τον θιασο? Παιξε με Βλαχοδημο,Φετφα,Μανιατη,Μητρογλου,Τατο και πισω Αβρααμ,Μανωλα,Ζαραδουκα να λεμε τουλαχιστον οτι χτιζουμε μια ομαδα Ελληνικη και οτι ειναι τα δικα μας τα παιδια απο την Εθνικη! Και για να τους πλαισιωσεις φερε και 3 ξενους τυπου Καρεμπε,Ζιοβανι για να ανατιναχθεις!Αλλα ξεχασα,αυτοι δεν ερχονται σε μικρα πρωταθληματα,πανε μονο Τουρκια και Ρωσσια!Εφτασε η Γαλατα και η Μαχατσκαλα να ειναι μικτες κοσμου!!! Τωρα ξερω,θα παρεις παλι Ολαιταν,Ντε Βινσεντι και σια,μηπως σου βγει κανενας.Αν οχι,δανεικοι!Ακουω και για το τερμα,γιατι ο Μεγιερι ΔΕΝ βγαινει,οτι σου αρεσει ο Φουλοπ της Τριπολης!Και ο Ραγιος στα χαφ!Ωραια και φτηνα και τα 20 στην τσεπα!Αλλα και η τσεπα γεματη και τα αποτελεσματα και το γηπεδο γεματο δεν γινεται! Μεινε με τα 20 και ολα καλα!

" Και λιγα ηταν τα 2 το χρονο,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου