Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ football leaque 16.2.13

Δυσκολη αγωνιστικη.Μην ξανοιγεστε.

1.Λαρισα-Σερρες.Πιθανος ασος,αλλα ο Πανσερραικος ειναι απροβλεπτος και λενε οτι θα πανε να παιξουν για τον Θεοδωριδη που ειναι στο νοσοκομειο.Μακρια απο το 1.75.ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ.

2.Νικη Βολου-Ψαχνα.Ολα τα σερι πρεπει να σπανε! Επιστροφη Φλιγκου,Πουρτουλιδη και πανοπλη η Νικη που εμεινε 3 αγωνες χωρις τριποντο και επεσε.Οχι αλλο!ΑΣΟΣ και ωρα τα Ψαχνα να κατεβαινουν!Το 2.05 καλο!

3.Βυζας-Γιαννιτσα. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.Η τωρα η ποτε για τον Βυζα!Αλλα το θεμα ειναι μπορει? Μαλλον οχι.ΝΟ ΒΕΤ

4.Καβαλα-Ολυμπιακος Βολου.Ματσαρα! Καλυτερος ο Βολος,αλλα η Καβαλα με 4 νικες σε 6 αγωνες κοιτα πιο πανω.Και επιστρεφουν ΟΛΟΙ! Αμφιρροπο.Δεν βλεπω διπλο του Βολου.Καλος και ο ασος με 2,65

5.Καλλιθεα-Δοξα.Μαυρα χαλια.Δεν πειθει η Καλλιθεα,η Δοξα ξερει να παιρνει αποτελεσματα.Καλο Χ.Αν σπασει φευγει προς το 2.

6.Φωκικος-Επανωμη.Ασος μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Το 1.60 λιγο.Η Επανωμη καπου θα κανει ζημια!

7.Παναχαικη-Πιερικος.Χωρις περιθωρια στην Πατρα.Θα τα δωσουν ολα!Αδυναμος ο Πιερικος εκτος.1.95 και μαρεσει! ΑΣΟΣ

8.Θρασυβουλος-Απολλωνας.Σφικτο.Η Νικη εχασε,ο Εργοτελης με νυχια και δοντια εκανε ενα γκολ.Ο Απολλωνας? Καλο Under 2,5.Και το διπλο το πιστευω!

9.Γαζωρο-Ηρακλης.Ωραιο Μακεδονικο ντερμπι,ωραιο και το Χ.Δεν τον πιστευω τον Ηρακλη για πουθενα!Στην εδρα του το Γαζωρο ξερει να παιζει!

10.Καλλονη-Παναιτωλικος.Ανελεητο ματς.Ο Παναιτωλικος σε κουρσα ανοδου.Και η Καλλονη καλη ομως!Το νησι εχει πονηριες.Θα σκονταψει το Αγρινιο.Πειθει και ο ασος.
" Σε περιμενω αγαπη μου!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου