Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Υποπτο το αισθημα σου υποπτο...κυρια Ναπολι!

Εχθες δεν ειναι υπερβολη να πουμε οτι εγινε του Κουτρουλη ο γαμος στο Γιουροπα!

Και ενω ειχαμε φορεσει τα καλα μας για ταμειο με τον ασο της Λεβαντε,της Ανζι,το διπλο της Τσελσι,μας τα χαλασε η κυρια Ναπολι που αν ερχοταν πριν το ματς ο ιδιος ο Θεος μπροστα μου και μου ελεγε παιξτο ακριβες σκορ 0-3,θα γινομουν σατανιστης!

Αυτα απλα δεν γινονται!Η Ναπολι με τους βασικους να χανει απο μια μετρια Τσεχικη ομαδα στην καυτη εδρα του Σαν Παολο.Μια Πλζεν που ειχε μηνες να παιξει λογω διακοπης του πρωταθληματος και η Ναπολι στο Καμπιονατο να κανει παπαδες.Δεν θεωρω το αποτελεσμα "φυσιολογικο".Ειναι απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις που εχω συναντησει και κατι η Ναπολι που ειναι η εδρα της μαφιας και κατι το πως εξελιχθηκε το ματς,ολα μου πανε αβαβα!Κριμα για τον παρα πολυ κοσμο που πηγε πανω του τυφλα και εχασε τα λεφτα του!

Κατα τα αλλα,καμμια εκπληξη με τον ασο της Λεβαντε,ασχετως το πως ηρθε,πιστευω οτι θα ερχοτανε οπως και να χει.Επαγγελματικη δουλεια η Τσελσι με το διπλο,αχαστη η Ανζι.Σας ειπαμε και την Τοτεναμ οτι θα το επαιρνε,και το εκανε.Και πεσαμε μεσα ΚΑΙ στα δυο του Τσαμπιονς Λιγκ!Οβερ η Σαχταρ και μακρια απο Ρεαλ!Η μονη που απογοητευσε ηταν η Διναμο Κιεβου που κολλησε στα χιονια στο 0-0!

ΣΥΝΟΛΟ 6 στα 8.

Το πιο σημαντικο ομως στο οποιο διεκδικουμε ΟΣΚΑΡ ειναι οι μπανανοφλουδες!Εκει πρεπει μαλλον να μας εμπιστευεστε τυφλα.Μυριζει ρε παιδι μου το κακο απο μακρια.

Δωσαμε 4 ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΝΤΑΡ για ΝΟ ΒΕΤ και τελικα εσπασαν τα 2!Οπως τα ειπαμε,1 με 2 θα σπασουν! Διπλο η Ρουμπιν,γκελα η Στουτγκαρδη.Απορω πως το πηρε και η Ιντερ.Δυστυχως ομως η Ναπολι μας καταδικασε!

ΥΓ.Βλεπετε οτι στο μπλογκ μπαινει και ο κολλητος μου και γραφει κατι αρθρα ΑΚΥΡΑ! Εμαθε κοντα σε μενα και θελει και αυτος να δινει κατι προγνωστικα.Ο λεγομενος "Κουβα-νος",Προσεξτε τον,ειναι ΟΝΟΜΑ και ΠΡΑΓΜΑ.Εδωσε κατι ασους Νιουκαστλ,κατι γκολ/γκολ στην Ιντερ,κατι οβερ την Μπενφικα,κατι ισοπαλιες για Ανζι,τον ασο της Ατλετικο.Θα προσεξατε οτι ΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ!Μπορειτε να τον εμπιστευεστε βεβαια,απλα θα πονταρετε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο οτι λεει.Τον αποθαρρυνω απο το να συνεχισει,στο τελος ΔΕΝ θα μπορει να κυκλοφορησει εξω!


"Που ησουν οταν σε ειχα αναγκη Ντιεγκο?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου