Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

O ΚΟΥΒΑ-ΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Ανζί - Αννόβερο: Απροσπέλαστη δείχνει εντός έδρας η Ανζί, καθώς σε έξι παιχνιδια που έχει δώσει στο... σπίτι της κέρδισε και τα έξι. Αήττητο σε όλη την διοργάνωση είναι το Αννόβερο (7-3-0). Δύσκολο ματς για προγνωστικά.

Ζενίτ - Λίβερπουλ: Δεν πήγε και πολύ καλά στα φιλικά προετοιμασίας η Ζενίτ, που ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις στο Champions League και βρέθηκε τρίτη στον όμιλο. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Λίβερπουλ, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ (0-2).

Αγιαξ - Στεάουα: Αρκετά δυνατός εντός έδρας στο πρωτάθλημα ο Αγιαξ (7-3-1), ενώ και στο Champions League κόντραρε στα ίσα Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ. Σε διακοπή βρίσκεται το πρωτάθλημα Ρουμανίας, όπου η Στεάουα προπορεύεται με 10 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Πλοέστι.


Λεβάντε - Ολυμπιακός: Άσχημη παράδοση έχει στην Ισπανία ο Ολυμπιακός και το (0-2-10) τα λέει όλα. Μόλις το δεύτερο ματς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» για τον Μίτσελ.

Λεβερκούζεν - Μπενφίκα: Από εξαιρετικές πορείες προέρχονται στα πρωταθλήματα τους Λεβερκούζεν και Μπενφίκα, οι οποίες υπόσχονται καλό θέαμα και πολλά γκολ.

Μπάτε Μπόρισοφ - Φενερμπαχτσέ: Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο Champions League η Μπάτε Μπόρισοφ και λίγο έλλειψε να προκριθεί στους «16» του θεσμού. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση. Τρία διπλά είχε στους ομίλους η Φενερμπαχτσέ σε έδρες όπως της Γκλάντμπαχ, της Μαρσεϊγ και της ΑΕΛ, όμως γενικά δεν διάγει και την καλύτερη σεζόν.

Νάπολι - Πλζεν: Η Νάπολι που διεκδικεί και πρωτάθλημα έχει να σκέφτεται πλέον και την Ευρώπη. Στους ομίλους μετρούσε 6/6 over. Αξιόμαχη και φέτος η Πλζεν, που βρίσκει τον δρόμο να σκοράρει μακριά από την Τσεχία.

Ντιναμό Κιέβου - Μπορντό: Σε επίπεδο Europa League η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει ήττα στα 16 τελευταία εντός έδρας (7-9-0). Από 10 σερί under σε πρωτάθλημα και Ευρώπη προέρχεται η Μπορντό.

Σπάρτα Πράγας - Τσέλσι: 6/6 under και no goal κόντρα σε Αγγλικές ομάδες για την Σπάρτα Πράγας. Η Τσέλσι πήρε τα πάνω της μετά το 4-1 επί της Γουίγκαν, ενώ να θυμίσουμε ότι προέρχεται από το Champions League.

Ατλέτικο Μ. - Ρουμπίν Καζάν: 19-0-0 μετράει φέτος στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ανέτοιμη η Ρουμπίν Καζάν, αφού το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ήταν στις 10 Δεκεμβρίου.

Βασιλεία - Ντνιέπρ: Με το... δεξί επανήλθε στην αγωνιστική δράση η Βασιλεία, κερδίζοντας με 3-0 την Σιόν. 7/8 από τους αγώνες της Ντνιέπρ στο Europa League ήταν over.

Γκλάντμπαχ - Λάτσιο: Η Γκλάντμπαχ έχει εμφανίσει τις περισσότερες ισοπαλίες στην Μπουντεσλίγκα (7-9-5), ενώ πέρασε στους «32» του θεσμού με ρεκόρ (3-2-1). Αήττητη φέτος στον θεσμό η Λάτσιο με ρεκόρ (5-3-0) και (2-2-0) εκτός έδρας.

Ιντερ - Κλουζ: Δέχεται και βάζει γκολ στα έξι τελευταία ματς η Ίντερ. Από πέντε goal/goal προέρχεται και η Κλουζ.



Νιούκαστλ - Μέταλιστ: Μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού η Νιούκαστλ, που ίσως να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την διοργάνωση. Η Μέταλιστ έφτασε πέρσι μέχρι τους «8», όμως προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Στουτγάρδη - Γκενκ: Απο τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Στουτγάρδη και η ψυχολογία στον σύλλογο βρίσκεται στο ναδίρ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «32» του θεσμού η Γκενκ, η οποία μάλιστα προκρίθηκε αήττητη από τους ομίλους (3-3-0).

Τότεναμ - Λιόν: Στοχεύει στον θεσμό η Τότεναμ, που είχε 4/6 goal/goal στους ομίλους. Σε όλα της τα παιχνίδια σκόραρε στην προηγούμενη φάση η Λιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου