Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Χαλαρο στοιχημα Σαββατου Σουπερλιγκ 9.2.13

Η κατηγορια αλλα και η αγωνιστικη δεν εμπνεει για πολλα!

Παιξαμε ΑΣΟ Ατρομητο-Βεροια. Ο Αναστοπουλος αρεσκεται να μιλα για δευτερη (!) θεση.Μετα το διπλο στον Ολυμπιακο,ο ασος με την αξιομαχη Βεροια ειναι μονοδρομος,αλλιως η μεγαλη νικη παει στραφι! Και πρεπει να κραταμε και τον Σπανο ζεστο...

ΔΙΠΛΟ ο Ολυμπιακος στην Τριπολη.Ξερω,δεν ειναι και ευκολο...Μετα ομως απο την ηχηρη γκελα εντος,τον Μαρινακη που φορτωνει καθε μερα και πιο πολυ τσατιλα θα πρεπει να παιξουν για το διπλο απεναντι στην δευτερη καλυτερη ομαδα της κατηγοριας και σε μια εδρα με κακη παραδοση! Εγω δεν πιστευω σε παραδοσεις ΠΟΤΕ! Ο Τσιωλης ειναι γατα στην τακτικη,αλλα οι νεοι και οι παλιοι θα θελουν να δειξουν στον Μιτσελ οτι πρεπει να ειναι ενδεκαδατοι.Ο Μιτσελ δειχνει οτι δεν κολωνει.Βαζει βασικο Παπαζογλου δεξι μπακ και μπροστα του να αλωσει την πλευρα ο ξεχασμενος Βλαχοδημος!Οι αναντικαταστατοι καταλαβαν οτι θα φανε παγκο και θα τα δωσουν ολα για να αποδειξουν το ποιοι ειναι! Και η λογικη λεει οτι το αφεντικο δεν θα κανει δευτερη σερι γκελα και ψυχολογικα ενοψει Λεβαντε και απο ολες τις πλευρες της λογικης που διεπουν το ελληνικο ποδοσφαιρο...Ο νοων νοειτο.

ΑΣΟ ο ΠΑΟΚ με οβερ 2,5. Γιατι ? Επειδη ο ξερος ασος ειναι στα ταρταρα με 1.4. Πρωτον,πιστευω οτι ηρθε η ωρα να σταματησει το τρελλο σερι γκελας ο ΠΑΟΚ.Αν οχι με το ΟΦΗ στην Τουμπα,ποτε?Δευτερον,ο ΟΦΗ ξερει οτι για να μεινει στην κατηγορια (που δεν τον πιστευω) μονο στο Γεντι Κουλε πονταρει.Στην Ξανθη εφαγε 3,στην ΑΕΚ ξεφτιλιστηκε,το εφερε και εκει οβερ και μπορουσε να φαει αλλα τοσα!Πιστευω δεν θα γινει η εξαιρεση στην Τουμπα.Ο ΠΑΟΚ εφερε 2-3 παικτες τυπου Καμαρα,Ολισε οι οποιοι μπορουν να πλευροκοπησουν αλυπητα τον ΟΦΗ και εχουν και ποιοτητα.Βλεπω στανταρ σκορερ και τον Κλαους.Δεν αποκλειω σε κανενα στημενο να κανει γκολ ο ΟΦΗ ή ο πεισματαρης πρωην ΠΑΟΚτζης Κουτσιανικουλης να φυγει σε καμμια κοντρα γρηγορη.Παντως παλι οβερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου