Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ταμειο...σαν και σενα τιποτα! Φουτμπολ Λιγκ 10.02.13

Αν θελει να πας,θα πας.

Οβερ 1,5 Βολος και Ψαχνα και ξερος ασος οι Σερρες.Ηρθαν και τελος.

Ας δουμε λιγο τα ματς.

1.Βολος-Καλλονη.Ο Βολος καπου θα εκανε γκελα και την εκανε εστω και στο 94.Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι για τον Βολο με μπαλα που δεν βλεπεται και η θεια δικη που δεν ηρθε στο Καυταντζογλειο,ηρθε στο Πανθεσσαλικο και ηταν σκληρη.Συνειδητοποιηση οτι υπερομαδα ειναι η Μπαρτσα, οχι ο Βολος του Σολακη που επαιξε για τριτο συνεχομενο 90λεπτο σε μια εβδομαδα στα 39.Πιστευαμε και στον ασο βεβαια,τελικως το παιξαμε οβερ 1,5 και δικαιωθηκαμε στο τελος.Η Καλλονη θα ανεβει αρκετα,ηταν πολυ καλη!
2.Εργοτελης-Νικη Βολου.Μετριο παιχνιδι που πηγε στην δυναμη.Ντερμπι κορυφης με λιγες φασεις,αν καποιος επρεπε να το παρει ηταν η Νικη που πισω ηταν απροσπελαστη και μπροστα ειχε 6 καλες τελικες με δοκαρι του Λαλιν και 2 συριζα αουτ σουτ απο Σκουφαλη και Λαλιν.Ειχαμε πει...με το Χ βολευονται και οι 2.Και βολευτηκαν!
3.Ψαχνα-Θρασυβουλος.Το σερι συνεχιστηκε οπως το περιμεναμε.Λιγο πιο δυσκολα με το σκορ να ανοιγει στο 60!
4.Πανσερραικος-Φωκικος.Περασε και εδω ο ασος,αλλα οι Σερρες παει...ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ!Ανεβηκαν στην βαθμολογια,συντομα θα ξαναπεσουν εκτος πλειοφ.
5.Γιαννιτσα-Καβαλα 0-2.Δυναμωνει η Καβαλα,δεν ειναι υπερομαδα αλλα εχει μια σοβαροτητα.Δεν ηρθε το Χ.Τα Γιαννιτσα πλεον καταρρεουν.Προλαβαινει η Καβαλα πλειοφ.Δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο σταθερη.
6.Πιερικος-Γαζωρο.ΝΟ ΒΕΤ και σωθηκαμε.Δεν περιμενα τον ασο.Μετριες ομαδες.Καλυτερο το Γαζωρο.
7.Επανωμη-Βυζας.Ο χορος των καταραμενων.Αφου δεν πηρε αυτο η Επανωμη,χαιρεταει...
8.Καλλιθεα-Λαρισα.Καλυτερη η Λαρισα,το ματς πηγαινε καρφι Χ,ενα πεναλτι στο τελος εβαλε την Λαρισα στα πλειοφ για τα καλα.Εμενα ΔΕΝ με πειθει!Την βλεπω εκτος...
9.Απολλων-Παναχαικη.Δικαιος και καλος ασος που περασε,απο εναν Απολλωνα που ΔΕΝ μενει εκτος πλειοφ.Και δεν αποκλειω να ειναι και στην τελικη τριαδα.Με κλιμα οικογενειακο,με ηρεμια,με καλο υλικο.Εκανε και την κοιλια του και θα επανερθει.Ο δρομος ειναι μακρυς.

Σημερα ο Παναιτωλικος υποδεχεται σε ενα ΠΟΛΥ ενδιαφερον παιχνιδι τον Ηρακλη.Στο Αγρινιο,το γηπεδο ειναι κατηφορικο,αλλα με φοβιζουν 2 πραγματα.Ο αχωνευτος Ηρακλης και η μερα Δευτερα που ειναι οτι πρεπει για να σπαν τα παιχνιδια.Ο Χατζηνικολαου δηλωνει οτι ο Ηρακλης θα κανει ανοδο,αλλα ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ!Ο Παναιτωλικος αναμενεται να ανεβει και να ειναι στα πλειοφ.Με ενα πολυ καλο σερι ισως και τριαδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου