Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ Football League 21η αγωνιστικη

Μεσοβδομαδα πηγαμε ταμειο.Παιζοντας λιγο τοκογλυφικα 3 ασους που διαολε!δεν μπορει καθε αγωνιστικη να σπανε ΟΛΑ τα αχαστα!

Την Κυριακη ειναι καλες οι αναμετρησεις,προσφερονται και για στοιχημα...

1.Καλλιθεα-Λαρισα...ειχαμε πει,ΜΑΚΡΙΑ απο το ΑΕΛ-Δοξα.Πεσαν ολοι πανω σε ασο του 1.50.Ας προσεχαν.Και αυτο το ματς ειναι πολυ ανοικτο.Η Καλλιθεα χωρις πλεον προπονητη αφου ο Παπακωστας την εγκατελειψε για την Κερκυρα.Το γηπεδο αθλιο οπως παντα και η ΑΕΛ οπως ξυπνησει το πρωι.ΝΟ ΒΕΤ

2.Εργοτελης-Νικη Βολου.Το ντερμπι της κορυφης.Ο Εργοτελης ΑΝΕΤΑ πρωτος αλλα απο μπαλα δεν πειθει.Χωρις Πιτσο και Γεωργιου,λειπει η μιση αμυνα.Η Νικη ξεκουραστη απο το ρεπο χωρις ομως Φλιγκο και Πορτουλιδη,με μονο μπροστα τον Λαλιν.Και αποφασισμενη για κατι καλο.Το Χ βολευει και τους 2 λεω εγω.

3.Πανσερραικος-Φωκικος.Προβληματα και γκρινια στις Σερρες παρα το δυσκολο διπλο στον Βυζα.Ο Φωκικος ειναι ανυπαρκτος εκτος.Καλος ασος αν και θα δινεται χαμηλα.Και 1.45 θα τον παρουμε.

4.Ψαχνα-Θρασυβουλος.Εδω και με 1.35 θα τον παρουμε!Χωρις σχολια...

5.Επανωμη-Βυζας.Ηρθε η ωρα να παιξουμε ασο την Επανωμη?Δεν περιμενα ποτε οτι θα το πω αυτο.Εκτος εδρας το αφησε το ματς,ειναι ρεαλιστρια,ξερει μονο οτι μεσα απο την εδρα θα παρει καποιους βαθμους.Ο Βυζας ειναι συνυποψηφιος πτωσης.Εγω λεω θα τα δωσουν ΟΛΑ.Και ασο η Επανωμη,αν ειμαστε κοντα σε αποδοση 2!


6.Απολλων-Παναχαικη.Καπου η κατηφορα πρεπει να σταματησει.Πανω στον Κουγια πχ. Απιστευτο το βραχυκυκλωμα του Απολλωνα,ειναι εκτος τριαδας,αλλα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη.Ασος οπως και να χει.Μια αποδοση κατω απο 1.55 θα μας προβληματισει ομως!

7.Γιαννιτσα-Καβαλα.Κλασσικο ΝΟ ΒΕΤ.Μην σας ξεγελασουν παλι τα Γιαννιτσα και πατε κουβα με τα διπλα!Στην Μυτιληνη ο Κωφιδης δεν ειχε αξιωσεις και λογικο,αλλα την Καβαλα θα την περιμενουν πως και πως!Καλο Χ και under.

8.Πιερικος-Γαζωρο.Παει και ο Μιτοσεβιτς απο τον Πιερικο και παιρνουν Φοιρο!Μα πως σκεφτονται αυτοι οι παραγοντες?Σοβαρος στην εδρα του ο Πιερικος σε αντιθεση με εκτος.Σοβαρο μεσα-εξω το Γαζωρο αλλα μετριων δυνατοτητων.Σε μια κατηγορια ομως που ολα ειναι στο 0-0 ή 1-0 ολα γινονται.Με το Χ ολα καλα!

9.Ολυμπιακος Βολου-Καλλονη. Ανεβηκε ΗΔΗ στα ψηλα ο Ολυμπιακος με ενα μετριοτατο ματς που εκανε στον Ηρακλη,αλλα τριποντο πηρε παντως...Στον Βολο δεν εχει μετρια ματς.Λιγο το καβαλησανε καθως σε μια προταση μπορει να πουν 5-6 φορες την λεξη ΣουπερΛιγκ και ο Παντελιδης λεει οτι η ομαδα με αυτο το ροστερ στην ΣουπερΛιγκ θα ηταν ανετη!Καπου θα κανουν ηχηρη γκελα,αλλα οχι με την Καλλονη στον Βολο.Ο Τεννες πηρε το ανετο τριποντο μεσοβδομαδα,η Καλλονη εχει παιξει πολυ καλα στο κυπελλο στο Πανθεσσαλικο και πηρε ισοπαλια,αλλα τωρα θα τους παρει το ποταμι! ΑΣΟΣ και πιστευω ανω του 1.50

10.Παναιτωλικος-Ηρακλης.Στο Αγρινιο δεν πιστευουν οτι δεν θα ανεβουν.Το ροστερ τους ειναι δυναμιτης!Ο Χατζηνικολαου του Ηρακλη,μετα την παντοφλα με τον Βολο,ειπε επισης οτι και ο Ηρακλης θα ανεβει κατηγορια!Ουτε σε 1000 χρονια λεω εγω!Καληνυχτα βαδιστες του Ηρακλη,ασος και ας εχει μονο 2 ηττες ο Ηρακλης σε ολο το πρωταθλημα.Αλλη μια στο Αγρινιο και εγιναν τρεις!ΑΣΟΣ


  "Αν ο Μανωλας μαρκαρε τον Γκογκιτς , θα του εβαζε γκολ ο Σινισα ? "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου