Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

FOOTBALL MANAGER STORIES : ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ.
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ FOOTBALL MANAGERS , Ο Dr.Haritos

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ?
Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ.
ΤΟ ΚΑΛΟ: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ!
ΤΟ ΚΑΚΟ: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ!

ΝΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ
  1. Ενας σεντερ φορ βρεξει χιονισει και περιμενει απο τον κρυφο ολη την δουλεια.Αποτελεσμα:Πολλα ματς στο 1-0,2-1 με σκορερ τον Φουστερ,ενω το σεντερ φορ σκοραρει αναλογικα λιγο.Επισης ειναι πολυ μονος ο φορ στις σεντρες,σχετικα αδεια η περιοχη!
  2. Τα αμυντικα χαφ κανουν μεν καλη δουλεια κερδιζουν μπαλα,αλλα δεν εχουν μπροστα κοσμο να την δωσουν!Ο κρυφος φορ δεν παιζει πλειμεικερ,κοιτα να μπει περιοχη,οχι να μοιρασει.Πρεπει να ανεβει για παιχνιδι το αμυντικο χαφ.Αποτελεσμα:Ο ηδη 35 ετων Ιμπαγασα πρεπει να κανει σε καθε ματς διπλασια χιλιομετρα απο οτι θα πρεπε και μετα το 60' σκαει!
  3. Τραβα τον καλυτερο παικτη (Μιραλας) εξω δεξια,να παιξει εξτρεμ!Πρωτον δεν εχει καμμια σχεση το ειδος του παικτη με την θεση αυτη.Χαραμιζει τα βασικα χαρακτηριστικα του (απαλλαγη απο τον αντιπαλο,κοντη εκρηξη και τελειωμα) και του ζητα να παιξει ασκοπα στην γραμμη με σεντρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ) και μενει μακρια απο περιοχη-αξονα-κοντρα-γκολ!
  4. Βαζει σεντερ φορ τον Τζιμπουρ ο οποιος ΔΕΝ ειναι φορ περιοχης , ειναι κινητικος , κανει κινησεις,σπαει δεξια αριστερα αλλα ΔΕΝ παταει περιοχη σαν τυπικο φορ (Γκογκιτς,Κοβασεβιτς)
  5. Τα εξτρεμ αργουν να φυγουν γιατι ο πλειμεικερ ξεκινα πολυ πισω και πρεπει να τον περιμενουν πρωτα να ανεβει και μετα να κανουν κινηση.Αρα η ομαδα δεν πλαγιοκοπει στην κοντρα,τα εξτρεμ δεν εχουν τρεξιματα,ειναι στατικα!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


  1. Ενα αμυντικο χαφ,ενα δεκαρι και 2 φορ!Ο Μοντεστο κοβει δεξια αριστερα και μοιραζει κοντινη μπαλια στον Ιμπαγασα που γυρνα και ζητα μπαλα οταν η ομαδα αμυνεται (κανει ετσι την ΜΙΣΗ αποσταση) η πασαρει στα πλαγια μπακ που ανεβαινουν στις κοντρες!Ο Μοντεστο δεν σπαει το κεφαλι του,την δινει τυφλα στο δεκαρι και μετα αυτο ξερει τι να την κανει!
  2. Ολο το παιχνιδι περναει απο το 10αρι!Αυτος θα επιλεξει αν θα παει στον αξονα η θα ανοιξει πλαγια,εν τω μεταξυ τα εξτρεμ φευγουν στην γραμμη με τη μια και ανοιγουν την αντιπαλη αμυνα (βενταλια)
  3. Ο Μιραλας ειναι περιφερικο φορ περιμενει μπαλα εξω απο την περιοχη,να μπουκαρει και να πασαρει η να τελειωσει.Ειναι πολυ καλος ντριμπλαδορος και εχει απαλλαγη,αρα απασχολει η και αδειαζει μονιμα 2 αμυντικους!Αν παει ΜΟΝΟ ενας πανω του,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ (τον εχει ντριμπλαρει με χιλιους τροπους!)
  4. Υπαρχει το φορ περιοχης (σημαδουρα-περιπτερο).Απο ΟΛΟ το υλικο του Ολυμπιακου ΑΥΤΗΝ την στιγμη,αυτος ειναι ο Μητρογλου!Δεν τον νοιαζει καθολου τι γινεται στα χαφ,υπαρχει ΜΟΝΟ για να τελειωνει τις φασεις!ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ,ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!Αυτος ο παικτης ΛΕΙΠΕΙ στον τωρινο Ολυμπιακο.Με αυτο το συστημα , αυτος ο παικτης κανει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 15 γκολ στην Σουπερλιγκ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ























  • NEW1 : Βασικο τερμα,ο Παρντο δευτερος!
  • Αριστερα NEW2 : ιδανικος και Ελληνας ο Τζαβελλας,αλλαγη ο Λεοναρντο που ξερει μπαλα και στην καλη του μερα παιζει στο 8-9.Ραουλ Μπραβο παιρνει ΠΑΡΑ πολλα και πλεον παει 31,ενω ο Χολεμπας ειναι για τον Πανσερραικο!
  • Σεντερ Μπακ: Αβρααμ ο σιγουρος,Μελμπεργκ στοπ λογω ηλικιας και για παρτενερ Αβρααμ κυνηγαμε τον μεγαλο Ελληνα αμυντικο (Μορας,Παπασταθοπουλος).Εναλλακτικες,Παπαζογλου,Ποτουριδης,Μοντεστο.Αν δεν βρεις Ελληνα εχει ο Αχιλλεας τον ΣΑΝΚΑΡΕ!
  • Δεξι μπακ: Τορο-Μανιατης τελειωσαμε...
  • Αμυντικο χαφ: Εδω θελει την ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφη,ενα σκυλο μαρκαδορο με 4 πνευμονια τυπου Νταβιντς-Καρεμπε-Μακελελε-Εσιεν-Γκατουζο-Γιαγια Τουρε (αναφερουμε τα ονοματα για να καταλαβετε το στυλ του παικτη).Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΕΔΩ.Εννοειται Ντουντου-Ουρταδο πανε ο ενας Αθηναικο και ο αλλος Δοξα Βυρωνα!
  • Αριστερο εξτρεμ : Ριερα να βγαλει τα λεφτα και για μπακ απ ο Επσταιν ειναι το ιδανικο!
  • Δεξι Εξτρεμ : Φετφατζιδης γιατι δεν πρεπει να χαθει (Αλλα να φτιαξει σεντρα που δεν εχει) και Χαβιτο ειναι οτι πρεπει!Αν παει ο Φετφα αξονα,χωραει ενας ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ!
  • 10ΑΡΙ : να ταν ο Ιμπαγασα 5 χρονια νεοτερος....Ειναι ομως ο τελειος μπαλαδορος και θα παρει ανασες απο την γκομενιτσα του Βαλβερδε (Φουστερ).Μπακ απ νεος,Τατος η Φορτουνης!
  • Περιφερειακος επιθετικος : Καλυμμενοι πληρως με Μιραλας-Τρομοκρατη,κανουν απο 5 πραγματα μαζι,τρεχουν γρηγορα,ντριμπλαρουν καλα,αδειαζουν κοσμο,εχουν και τελειωματα!
  • Σεντερ φορ περιοχης: Μητρογλου και αγιος ο Θεος!Σουτ-γυριστα-κεφαλια-ψαρακι-βολ πλανε και στο τελος κανει τον πιστολερο!Αριστος για Ελλαδα,θελει ομως την ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ ο Βαγγελης με ενα φορ που θα αφησει εποχη , που θα εξαφανισει τον αντιπαλο,που θα κανει την διαφορα στην Ευρωπη!Φορ τυπου Αλεξανδρη-Γκογκα-Νταρκο.Ο τελειος για τη θεση: ΛΟΥΙΣ ΦΑΜΠΙΑΝΟ , με 15 εκατομμυρια αλλαζεις επιπεδο!Για πιο ρηχες βουτες : Φανης Γκεκας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου