Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

MATCH RESUME: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλο ενα χαμενο ντερμπι για τον πρωτο Ολυμπιακο που με +10 αντι να καλπαζει για τον τιτλο, κουτσαινει...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ (ΠΛΕΟΝ) FOOTBALL MANAGER Dr.Haritos













Τι ειδαμε:


  1. Εναν Βαλβερδε να στηνει πολυ σωστα την ομαδα και να τον κρεμανε οι παικτες του (1-1 ημιχρονο αντι 0-3 ευκολα)
  2. Εναν Παρντο που σιγουρεψε την μεταγραφη βασικου τερματοφυλακα το καλοκαιρι.Τα λαθη που εκανε δεν γινονται ουτε στο Αγροτης Λιανοκλαδιου-Πυργετος!
  3. Εναν αλλοπροσαλλο εγωιστη,αναρχο,ανουσιο,αρνητικο Ζαιρι (τιποτε το καινουριο κι εδω).Το γκολ που εχασε απο αποσταση πεους απο την γραμμη (<20 ποντοι) δεν το χανει ουτε τυφλο σεντερ μπακ που εχει κανει εγχειρηση στο ισχιο και περπαταει με "Π".Θες καινουριο συμβολαιο?Περιμενε...
  4. Εναν Ντουντου που σιγουρεψε την παρουσια του στο ροστερ του Θρασυβουλου για του χρονου!
  5. Εναν αλητικο ΠΑΟΚ τσαμπουκα που στο Β' μερος ζητησε αντρικεια το ματς και το πηρε.Οι γνωστες αγαθες ΠΑΟΚτσιδικες φατσες (Παμπλο,Τσιριλο,Κοντρερας,Βιερινια) που θα μπορουσαν να ειναι mugshots κακοποιων!
  6. Τον διαιτητη Κωνσταντινεα που επαιξε τον ΜΠΑΟΚ 80-20 , οποιος επρεπε να τελειωσει τουλαχιστον με 9 απο τον τσαμπουκα και τα χτυπηματα.Τα χτεσινα αν γινοντουσαν στο Καραισκακη θα ειχε σταλει φακελος στον ΟΗΕ.Ολοι αυτοι που ζητουν εξυγιανση,την ζητουν επιλεκτικα!
ΟΙ ΚΑΛΟΙ: Τζιμπουρ και Ιμπαγασα συγκλονιστικοι,μονοι εναντιον ολων.
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ: Ντουντου,Παρντο,Ζαιρι,Ρομενταλ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Ειναι σαν να επαιζε ο ΠΑΟΚ με 15!
Ο ΕΡΝΕΣΤΟΣ: Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι!Αριστο κοουτσαρισμα στο Α' , οταν η κατασταση στραβωσε πελαγωσε,βγαζοντας τον βιονικο Αριελ ,περνωντας τα "αγορια του"( Φουστερ και Ουρταδο) , οι οποιοι δεν μπηκαν ποτε στον αγωνα!Τζοκερ (για τον ΠΑΟΚ) η εισοδος του Παντελιτς που βαριοταν περισσοτερο κι απο αυτους που βλεπαν το ματς τηλεοπτικα!Για Φετφα ουτε λογος,εχει γινει ο παγκος γυαλι απο το σκουπισμα!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: Η ομαδα "σκαει" στα ντερμπι , δεν εχει το μεταλλο να πατησει τον αντιπαλο.βραχυκυκλωνει.Οταν ο Ιμπαγασα κουραζεται,διαλυει το συμπαν...Οταν λειπουν Μιραλας,Ριερα αναγκαζομαστε να παρακολουθουμε αναρχια και αισχη!Παιρνει ξινο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος με τριαρες στους μικρους και φουλ της φαπας απο τους μεγαλους!Και εκτος κυπελλου...χαλαρα!Οι παικτες ειναι για σοφτμπολ,κατσαν πανω στα λεφτα και κλωσσανε.Με 4 σερι νικες στο τελος και τουλαχιστον 12 γκολ στα υπολοιπα ματς σωζεται ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΣ η εικονα.Και μετα Βαγγελη παιξε συστημα Σωκρατες,αδιαφορω για τον Ερνεστο και πληρωνω για αεροδρομιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου