Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ VS KAVALA

Το ντέρμπι της... τρίτης θέσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Καβάλα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την οδηγήσει στην εδραίωση της συγκεκριμένης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague.
Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ προέρχονται από τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να δείξουν για δεύτερο συνεχόμενο ματς καλό πρόσωπο και πάθος για τη νίκη.

Aξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν έκρυψε την προτεραιότητα που δίνει στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στο… όνομά της, δεν αποκλείεται να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς!

Η αποστολή της ΑΕΚ : Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Μανωλάς, Νασούτι, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Ματέος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιοπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Από την άλλη, η Καβάλα ζητάει το «τρίποντο», προκειμένου να προσπεράσει την Ένωση και να μείνει μόνη τρίτη στον πίνακα της Superleague, ενόψει playoff.

Οι Καβαλιώτες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς τον Ονουάτσι, ο οποίος είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Χένρικ Κάσπερτσακ είδε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή να μην ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή της Καβάλας: Γκαλίνοβιτς, Βαγιέχο, Τόμασιτς, Σιόντης, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Λιονέλ Ρίος, Ντικρόκ, Νταρσεβίλ, Πετκάκης, Νικουλάε, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν, Γιάννου, Οικονόμου, Καρντόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου