Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ...

Ο Ολυμπιακος αποψε θελει.Και μετα τις φετινες εμφανισεις στην Ευρωπη,δικαιουται και να ονειρευεται.Αυτο δεν ειναι κακο.Ισα-ισα.Η φιλοδοξια ειναι καλο κινητρο.Μεχρι εκει.

Οι ρομαντικοι του ποδοσφαιρου θα μας πουν : "11 αυτοι,11 και εμεις.." . Σεντερ μπακ ο Τιαγκο Σιλβα,σεντερ μπακ και ο Μεντζανι,δηλαδη. Ο Ολυμπιακος αρχισε να πιστευει στον εαυτο του.Μηπως ομως επαψαν ποτε να το κανουν οι ακριβοπληρωμενοι αστερες της Παρι;Το σημερινο ματς ειναι ιδιαιτερο.Ναι!Ο Ολυμπιακος και με την ισοπαλια σωζεται.Η αισθηση μου φετος ειναι οτι θα περασει στους 16 οπως και να χει.Τον θελει.Εχει ρεντα.Παιζει και καλα.Απο αυτο μεχρι να κανεις ομως αποτελεσμα στο Παρισι,μεσολαβει το χαος.Μια ταφρος με στεκουμενα νερα και μεσα ο Ιμπραιμοβιτς,ο Καβανι,ο Λαβετσι,ο Παστορε και τα αλλα παιδια κοιτονται σαν πεινασμενοι κροκοδειλοι ετοιμοι να σε φανε ζωντανο!

Ναι.Η ισοπαλια βολευει και τους δυο.Ποια ομως η πιθανοτητα η Παρι να φερει δευτερο συνεχομενο Χ στην εδρα της με υποδεεστερες ομαδες;Τι θα δουμε λοιπον στο σημερινο ματς;

1.Τον Μητρογλου.Και ειναι βεβαιο οτι δεν θα τον δουμε μονο εμεις...Ο Γερμανος ξερει οτι επανω του βρισκονται πολλα ματια.Ειναι μαθητικα σιγουρο οτι το καλοκαιρι θα φυγει.Το θεμα ειναι για που.Με τον Πανθρακικο ξεκουραστηκε και περιμενει πως και πως αυτο το παιχνιδι.Θα ειναι ενα θηριο στο κλουβι και μολονοτι στο πρωτο ματς δεν τα πηγε καλα,θα τα δωσει ολα για να κανει ενα γκολ.Με το που το κανει,η αξια του ανεβαινει αμεσως 1-2 εκατομμυρια ευρω!Θα το κανει λεω εγω.


2.Τον Ρομπερτο.Ο ανθρωπος τις τελευταιες 40 ημερες δινει την εντυπωση οτι απλως δεν μπορει να νικηθει.Αυτο ομως καπου θα τελειωσει.Πιστευω θα τελειωσει αποψε και θα δεχτει τρια με τεσσερα γκολ.

3.Το κοουτσαρισμα Μιτσελ.Του ανθρωπου που απο εκει ηταν με την βαλιτσα στο χερι τον Σεπτεμβριο,κοντευει να γινει λαικος ηρωας.Ο Ολυμπιακος παιζει την πιο παραγωγικη μπαλα της συγχρονης ιστοριας του στην Ελλαδα,αλλα η Ευρωπη ειναι μια αλλη ιστορια.Εκτιμω οτι ο Μιτσελ ΔΕΝ μπορει να δεσει κομπο τον Μπλαν.

"Πρόσεχε μην γίνεις μούσκεμα"...


4.Τον Αντρεα Σαμαρη που ειναι σε συνεχη ανοδο. Η ληξη του πρωτου ματς τον βρηκε να κλαιει,αφου απο δικα του λαθη εγιναν και τα 3 γκολ του δευτερου ημιχρονου.Εκ τοτε,η εικονα του εχει αλλαξει πληρως.Θεωρω οτι θα κανει καταπληκτικο ματς.

5.Το διδυμο Μανωλα-Σιοβα.Ποιος περιμενε οτι ο Αβρααμ,εστω και σχετικα ανετοιμος ακομη,δεν θα μπορει να δει ενδεκαδα ουτε με το κυαλι.Το διδυμο παιζει καλα,τα λαθη του διασωζονται απο το υπερανθρωπο Ρομπερτο.Ενας απο τους δυο θα τα θαλασσωσει αποψε.Πονταρω στον Σιοβα!


Το τρενο του Ολυμπιακου σταματα αποψε στο Σεν Ζερμαιν.Το ματς θα ειναι μια εξοχη εμπειρια,ελπιζουμε να μην ειναι επωδυνη.Ας το χαρουμε ολοι.Και βαθμολογικα ολοι θα κοιτουν λοξα την Μπενφικα μεσα στο Βελγιο,χωρις τον Καρντοζο,να αγκομαχαει για το διπλο.Δεν της δινω πανω απο 50% για να το κανει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου