Σάββατο 4 Μαΐου 2013

A2 BASKET REVIEW

Στη φετινη Α2 νομιζω οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη και οι ομαδες τερματισαν οπως ακριβως αξιζαν.

- Η. Ν Κηφισια ηταν η πιο σταθερη ομαδα με καλο και εμπειρο ροστερ, με αφθονο χρημα και δικαια πηρε το πρωταθλημα. Περιμενα να ανεβει πιο ευκολα, αλλα το αποτελεσμα μετραει. Τωρα τι δουλεια εχει στην Α1 μια ομαδα χωρις κοσμο, χωρις σοβαρο γηπεδο και χωρις γηγενεις παιχτες που αποτελειται μονο απο λεγεωναριους αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.

- Τα Τρικαλα επισης δικαια ανεβηκαν. Μετα το πολυ ασχημο ξεκινημα (με δυο ηττες!!!) δεν πανικοβληθηκαν, ανασυνταχθηκαν και εστω και δυσκολα ανεβηκαν. Παντα χαιρομαι οταν ανεβαινουν κατηγοριες επαρχιακες ομαδες με ωραια γηπεδα και πολυ κοσμο! Ας ελπισουμε να διαχειριστουν σωστα τα οικομικα τους στα Τρικαλα και να μην ξαναδιαλυσουν την ομαδα τους...

- Ο Φιλαθλητικος εφτασε στην πηγη και δεν ηπιε νερο. Επαιξε το καλυτερο μπασκετ, παρουσιασε πληθος γηγενων και ταλαντουχων παιχτων και ειναι μια ομαδα-προταση για το ελληνικο μπασκετ (ειδικα με την παρουσα οικονομικη κριση). Δεν ανεβηκε λογω απειριας αλλα και αλαζονειας παιχτων και προπονητη!

- Ο Κοροιβος ειχε πολυ καλο ροστερ και γενικα μια πολυ καλη ομαδα. Φτιαχτηκε ομως αργα, ξεκινησε μουδιασμενα και εμεινε αρχικα πολυ πισω. Αν ειχε φτιαξει την ομαδα του πιο γρηγορα ισως διεκδικουσε και ανοδο.

- Το Λαυριο ειναι απο τις σταθερες-παραδοσιακες και σοβαρες δυναμεις της κατηγοριας. Παντα υπολογισιμο και αν ειχε φραγκα θα μπορουσε (οχι φετος) να χτυπησει ανοδο.

- Η Αγια Παρασκευη εκανε την πορεια που ολοι υπολογιζαμε. Καλο ροστερ, παιχτες πληρωμενοι και νοικοκυρεμενη ομαδα γενικα. Σωθηκε ευκολα και χωρις καθολου αγχος.

- Οι Ικαροι απο τις απογοητευσεις της κατηγοριας. Οχι πως μπορουσαν ανοδο φετος αλλα η πορεια τους για το υλικο τους μετριοτατη. Απο τις πιο λουζερ ομαδες της κατηγοριας...

- Ο ΟΦΗ ξεκινησε καταστροφικα και ειχε μπλεξει για τα καλα. Στη συνεχεια σοβαρευτηκε και εμεινε ανετα αφου το ροστερ του ηταν πολυ καλο για να πεσει.

- Το Παγκρατι ξεκινησε (και καλα) για να ανεβει αλλα σε κανενα σημειο του πρωταθληματος δεν επεισε οτι μπορουσε κατι καλο. Στο τελος ημιδιαλυθηκε οντας αδιαφορο. Μυστηριο τι θα κανει του χρονου, δηλαδη αν θα αντεξει οικονομικα.

- Ο Λαγκαδας ξεικινησε ως φαβορι για φουντο αλλα εκμεταλλευτηκε το καλο του ξεκινημα, την εδρα και την εμπειρια των παραγοντων του και σωθηκε ευκολα.

- Τα ιδια ακριβως με το Λαγκαδα ισχυουν και για τον Αρκαδικο!

- Η Ν. Βολου φανηκε απο την αρχη οτι θα ειναι μια απο τις τρεις ομαδες που θα πεσουν. Παλεψε με μεγαλη αξιοπρεπεια αλλα δεν μπορουσε να τα καταφερει με αυτο το ροστερ.

- Και το Ηρακλειο παλεψε, εκανε καποιες μεγαλες νικες αλλα ηταν φανερο οτι δεν μπορουσε να μεινει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου