Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?

"Οταν ολα καταρρευσουν,οταν βρεθεις σε διοικητικο αδιεξοδο,ΤΟΤΕ θυμισου τον Σωκρατη..."

Οπου υπαρχει καπνος , υπαρχει και φωτια και ειναι μαλλον κοινο μυστικο οτι ο Ερνεστο ΞΑΝΑφευγει απο τον Ολυμπιακο!Ειναι γνωστο οτι περασε ενα χρονο μακρια απο την οικογενεια του και αυτο ειναι δυσκολο για το καθενα!

COACH RESUME:
1.Οι δυο πιο ευκολοι τιτλοι στην ιστορια ηταν αυτοι του Ερνεστο,περιπατος φετος απο 5ος περυσι,καλο ποδοσφαιρο σε παρα πολλα ματς (πλην ορισμενων ντερμπι) και 14 στα 14 στο Καραισκακη.
2.Σοβαρος κοουτς,ολιγολογος,μετρημενος,με σταθερο συστημα και τακτικη,χωρις πειραματα και με συνεπεια στην ομαδα!
3.Ψυχραιμος,ρεαλιστης,δουλευταρας!Δεν επηρεαζεται απο την κριτικη και απο τον κοσμο!

Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
1.Με Βαγγελη Μαρινακη απο πισω,να ειναι το νεο μεγαλο αφεντικο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και να ικανοποιει στο 200% ολα τα "θελω" του κοουτς με ανυπολογιστα λεφτα και πλατες , και σε αντιθεση με εναν Παναθηναικο ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ,ΑΚΕΦΑΛΟ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....πρωταθλημα επαιρνε ο καθενας!
2.Εμμονη σε συστημα και παικτες....Ποτε με 2 φορ περιοχης (ολο ο ενας κρυφος) βαρεθηκαμε καποιες στιγμες το γυρω-γυρω ολοι και το 1-0 , 0-1.
3.Αποτυχημενες μεταγραφες.Φερνει ολο "δικους του" , μετριους Ισπανους και κοιτα με το στανιο να τους καθιερωσει εις βαρος αλλων! Με τον Φουστερ τελικως τα καταφερε,αλλα Οσκαρ και Ουρταδο τον εξεθεσαν!Φετος ζητα κατι ανυπαρκτους απο τα δευτερα της Βιγιαρεαλ (μονιμα εξεδρα).Δεν ειναι καθε μερα του Αι-Φουστερ!Αντιθετως αδικει ΚΑΤΑΦΩΡΑ παικτες που αξιζουν να παιζουν οπως ο Φετφα(γυαλισε τον παγκο) και ο Πιστολερο (ολοι τον γουσταρουν,πλην Ερνεστο).Τραβα τον Μιραλας πλαγια και τον εξαφανιζει...εμμονη στο να παιζουν τα εξτρεμ με αναποδο ποδι (Ριερα με δεξι-ΗΜΑΡΤΟΝ!)


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Καθε νορμαλ φιλαθλος,παρα τα υπερ και τα κατα του Ερνεστο,θα πρεπει να επιθυμει την παραμονη του για λογους σοβαροτητος.Η ομαδα εχει μπει σε μια σειρα,για πλακα του χρονου θα ξαναπαρει τον τιτλο,ενω θα τσεκαριστει ο Ερνεστο και στους Ομιλους!Υπαρχει συστημα-τακτικη-παικτες ετοιμοι.Τα πειραματα τυπου Κετσπαγια-Ζικο ειναι νωπα,οπως και η 5η θεση!
Λογω προσωπικου κολληματος ειναι πιο πιθανο να αποχωρησει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου