Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ VS OSFP

Και τωρα ο Γαυρος !!!!!! Δεν ξερω αν θυμαστε το ματς του πρωτου αγωνα.?Eγω το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ημουν εκει. Ημουν ακριβως σε εκεινο το σημειο της κερκιδας και εβλεπα τον Ντιοπ να τριπλαρει την φωτοβολιδα να δινει μαγικη πασα στηΝ παιχτουρα τον Blanco και μετα δεν θυμαμαι.Ειλικρινα δεν θυμαμαι.Θυμαμαι εναν παλαβο ΑΕΚΤΖΗ να εχει ξεβρακωθει , να εχει πεταξει το παντελονι και να χοροπηδα με το σωβρακο !!!!!!! Το γκολ μπηκε στο 90 και ο πιο μισητος αντιπαλος ολοκληρης της γης πηρε το  πουλο!!!! 
Οι φωνες των οπαδων βγαιναν μεσα απο την ψυχη τους !!!!!Ο γαυρος και ο προπονητης τους φυγανε νικημενοι.Αλλο ενα ντερμπι χαμενο για τον Βαλβερδε.
Σε δυο μερες εχουμε τον επαναληπτικο στο Καραισκακη 4 αγωνιστικες πριν το τελος του πρωταθληματος!!!!! Ειμαστε 21 βαθμους πισω απο τον Γαυρο!! Δεν μας ενδιαφερει καθολου.Παμε να τον ταπεινωσουμε, παμε να τον ξεφτιλισουμε μεσα στην εδρα του να μην κανει φιεστα με την ΑΕΚ.
Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του. Ωστόσο, δεν προπονήθηκαν όλοι και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά στον Ισπανό προπονητή της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. O Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Καράμπελας και ο Γρηγόρης Μάκος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό άκρο πόδα και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως και ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου