Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

SCOCCO -BLANCO

Ο άνθρωπος της Μπλάκμπερν έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Σκόκο και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει επίσημη πρόταση από την αγγλική ομάδα. Εκτός από τα «ρόδα», αναμενόταν και κατάσκοπος της Έβερτον, χωρίς ωστόσο να βρεθεί στο γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις και σε συνδυασμό με τη ρήτρα που ανέρχεται στα τρία εκατ. ευρώ, τότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να φτάσουν στα γραφεία της Ένωσης προτάσεις για τον Σκόκο.
Με το κλίμα στην ΑΕΚ να έχει αλλάξει εντυπωσιακά μετά την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενδεχόμενη θετική απάντηση του Ισμαέλ Μπλάνκο εντός της εβδομάδας θα είναι... ευτυχία!
Η αλήθεια είναι πως η τελευταία πρόταση της Ένωσης είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι και η ιδανική. Όπως και να έχει, πάντως, ο Αργεντινός σέντερ φορ τη βλέπει με πολύ καλύτερο μάτι σε σχέση με όσες του είχαν γίνει ως τώρα, ενώ το τελευταίο διάστημα εισπράττει ξανά την αγάπη των Ενωσιτών, που τον αποθεώνουν συνεχώς και περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν τα ευχάριστα.

Αυτά θέλουν να ακούσουν και οι διοικούντες, που περιμένουν την απάντηση από την πλευρά του «Ζορό». Καταληκτική ημερομηνία για να δοθεί αυτή η απάντηση δεν υπάρχει, αλλά στην ΑΕΚ θα ηθελαν να την ξέρουν πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ώστε αν είναι θετική -κάτι στο οποίο ελπίζουν βάσιμα- να φτιάξει κι άλλο το κλίμα στην ομάδα ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων που θα κρίνουν πολλά για τους στόχους που έχουν απομείνει στην Ένωση.

Από την άλλη, ενδεχομένως να είναι και λογικό το να περιμένει ο «Ζορό» να περάσει και ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, ώστε να δει τι προοπτική θα υπάρχει για την ΑΕΚ πριν αποφασίσει να πει το «ναι» ή το «όχι». Άπαντες στην Ένωση, πάντως, ελπίζουν πως η απάντηση του Αργεντινού θα είναι τελικά θετική και αυτό το σίριαλ θα ολοκληρωθεί με happy end!

«Ο Χιμένεθ κέρδισε τον σεβασμό μας»
Στο μεταξύ, με δηλώσεις του στο aek365.gr ο Ρότζερ Γκερέιρο έπλεξε το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Ο προπονητής μας δουλεύει σκληρά και με τη συμπεριφορά του, τον χαρακτήρα και το πάθος τους έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Γίνεται καλή δουλειά. Χαρήκαμε πολύ με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση που την ευχαριστηθήκαμε όλοι. Έχουμε βέβαια ακόμα δρόμο μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας, να σιγουρέψουμε την έξοδο στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», τόνισε ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πολωνός, άσος της ΑΕΚ και κατέληξε: «Έμεινα ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Δουλεύω για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι καταπληκτικός. Αξίζει πολλά και πάνω απ' όλα για εκείνους θα πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να του προσφέρουμε αυτή τη χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου