Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Βαρυ το 6-0 υπερ του γαυρου.Η ΑΕΚ δεν σταθηκε στο υψος της ,δεν επαιξε καθολου, δεν υπηρχε μεσα στο γηπεδο.Δεν θελω να κατηγορω τον προπονητη μας αλλα με την ομαδα που κατεβασε,δεν θελω να πιστευω οτι η επιμονη σε αυτον τον παιχτη που λεγεται Μπαχά να συνδεεται με καποια ρητρα στο συμβολαιο που εχει για αυτους τους μηνες στην ΑΕΚ.Θελω να πιστευω οτι ο Μανολο εχει δει κατι.Το θεμα ειναι οτι το εχει δει μονο αυτος σε αυτον τον παιχτη.Τουλαχιστον οι αλλοι δυο παιχτες Ματεος,Μιτσελ κατι κανουν ρε παιδι μου.Οσο αφορα το  θεμα της αμυνας και το γεγονος οτι εβαλε το Μανωλα δεξι μπακ και δεν χρησιμοποιησε το Γεωργεα , πιστευω οτι το λαθος αυτο το εχει καταλαβει και ο ιδιος. Γιατι στην αρχη του πρωταθληματος χρησιμοποιουσε ως κεντρικο διδυμο Δελλα -Μανωλα ? Δεν θα μπορουσε να χρησιμοποιησει Ματεο-Μανωλα? Αφου ολοι το βλεπαμε οτι απο την μερια του  τον γλεντουσανε τον Κωστα!!!!

Ειναι το πιο ευκολο πραγμα να χτυπουμε αυτη την ωρα την ΑΕΚ  μεσα απο αυτο το site. Υπαρχουν διασταυρωμενες πληροφοριες  πληροφοριες που εχω,  οτι Ελληνας επενδυτης που δραστηριοποιειται στην Αυστραλια θελει να παρει μερος ή ολο το πακετο των μετοχων της ΑΕΚ.Θα δουμε αν θα βγω αληθινος.!!!!!

       Οσο αφορα τον Ολυμπιακο το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ομαδα που εχει την δυνατοτητα να μας ριξει 6 γκολ.Ηταν οπως και με τον Ολυμπιακο Βολου τα 2 χειροτερα παιχνιδια της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θα αναγεννηθει απο τις σταχτες της και ειμαι σιγουρος οτι τα παιχνιδια θα τα παρουμε ολα απο εδω και εμπρος και θα δουμε ποσα παιχνιδια θα δωσει ο Μαρινακης στις αδυναμες ομαδες που παλευουν για την παρομονη.
     
    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου