Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ο Χιμένεθ  που πολλοί από εμάς αμφισβήτησαν τις τελευταίες μέρες πηρε 21 πουτσαράδες  στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΜΠΑΟΚ


21 ΠΑΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ  ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ 4? ΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? ΕΠΡΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ......... ΜΕΣΑ.ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ .ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ .ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ !!!!!!! 

ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΤΡΕΛΟΙ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOLIDAY INN" ΤΗΣ ΑΕΚ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕ ΟΕ ΟΕ"

ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ


Ο Χιμένεθ πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες και άφησε εκτός τον τραυματία Γκέντσογλου και τους Αργυρίου, Έντερ, Νταντόμο. Στην Θεσσαλονίκη ταξιδεύει κανονικά για την πρόκριση και ο Νίκος Γεωργέας. Συγκεκριμένα η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Μάκος, Ματέος, Μανωλάς, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου